Ett jordanskt gästspel på Ramis vägg!

Toloy, en av arabvärldens bästa bloggare med engelska som bloggspråk har för första gången skrivit en gästkrönika, och hon gör det på Ramis blogg, Rami´s wall!

Toloy, som just nu har tagit en time-out från sitt eget bloggande var också med i gänget som skapade den banbrytande arabiska blogg-portalen i-toot och Ikbis , en arabisk kombination av you tube och flickr för ett par år sedan (Correct me if i´m wrong Rami?). Hon skriver om första gången.. och det är inte barnförbjudet.

Dessutom funderar the Arab Observer över begreppet kultur och Abu Shreek löser Jordaniens problem.

Rami the the man, the nomad, and the married är en av de mest driftiga journalister jag har mött och en trummis av rang, som jag lärde känna genom bloggandet. Från Amman via Örebro, har han numera Stokholm som sin bas och Petra som sin klippa.

Annonser

2 Responses to Ett jordanskt gästspel på Ramis vägg!

  1. rami skriver:

    Tack så mycket för att ni skrev om min blog här!!! ni får också ta och skriva PÅ väggen om ni vill!!! (det är mycket mer möjlig att bjuda er till middag än någon i jordanien!)

    ha det !!

  2. Daniel Makar skriver:

    Det var ett Nöje , Rami – Det är inte ofta som vi har så prominenta bloggare som gästbloggare i den svenska bloggosfären, att inte uppmärksamma det vore dumt. Vi skriver gärna på väggen! Men om det innebär att Toloy, AO eller Abu Shreek inte kommer till Stokholm , så känner i alla fall jag mig kluven, för att det skulle vara jätteroligt att ha någon av dem här under en helg!

    Ha det, och hälsa Petra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: